Services

Automatisch boekhouden & Persoonlijke ondersteuning

Dát is Atees

Je financiële en fiscale  zaken op orde brengen met beide handen vrij, dat doe je met Atees Connect. Stuur je document digitaal naar je Atees Connect postbus en de rest verzorgt Atees Connect. Foutloos, stipt en altijd een compleet up-to-date overzicht van je financiële & fiscale zaken. Toch nog vragen over ondernemerszaken? Wees gerust; ook daarvoor ben je bij  Atees op het juiste adres. Be at-eased met Atees!

Service

Kortom de snelste weg naar een antwoord op je vraag !


FIT FOR FUTURE

 

BEDRIJF FINANCIEEL FISCAAL WETGEVING BRANCHE

Atees Services

 

Onze services zijn erop gericht om de ondernemer te ontzorgen voor: facilitaire servicedesk en administratieve zaken. Met de oplossingen die wij hiervoor bieden heeft de ondernemer beter grip op de bedrijfsvoering en hoeven er minder tijrovende handelingen verricht te worden om bijvoorbeeld financiële en fiskale administratie op orde te houden. Atees biedt gebruiksvriendelijke tools & diensten die de ondernemer; snel, efficiënt en foutloos van de juiste informatie voorzien. Onze producten en diensten zijn dusdanig geselecteerd en gedefiniëerd dat ze niet alléén de efficiëntie verhogen maar tevens een kostenbesparende uitwerking hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Indien je gekozen hebt voor AteesConnect om je financiële en fiscale administratie te verzorgen is het onze taak om jou te 'onboarden'. In praktijk betekent dit dat onze technische servicemedewerker op locatie ervoor zorgt dat je PC en scanner op de juiste manier zijn aangesloten en geconfigureerd staan en op je tablet of smartphone de AteesConnect apps geïnstalleerd zijn. Nadat alles getest is kun je via je wachtwoord inloggen op het AteesConnect boekhoudplatform. de servicemedewerker loods je stap voor stap door het programma en wijst je op de mogelijkheden en het gebruik ervan. Doorgaans duurt het onboarden niet langer dan 2 uren voordat je doorhebt dat het werken met ons boekhoudplatform zéér gebruikvriendelijk en efficiënt is. Ook zul je ervaren dat zodra je inlogt op het platform je meteen in contact staat met dezelfde accountancy medewerker die je voorheen persoonlijk moest opbellen om je vragen te stellen. Via het platform blijven jullie interactief in contact over vragen rond bepaalde boekingen. Naarmate je langer met AteesConnect werk zul je ervaren dat de cijfers en resultaten die je via het dashboard kunt raadplegen de actuele resultaten zijn van je bedrijf en dat je accountant zodra je inlogt je boekhouding meebewaakt, indien nodig jou via het platform op de verandering meteen attendeert.

 

 

 

 

 

                                                                        

AteesFrontdesk

 

 

Als je gekozen hebt voor de AteesFrontdesk service kun je waarschijnlijk wat ondersteuning gebruiken voor het reguleren van je dagelijkse telefoonverkeer,  of misschien heb je reeds een interne receptie maar wil je de kosten ervan graag uitbesteden aan een professionele partij, in beide gevallen heb je met AteesFrontdesk voor de juiste partner gekozen. Wat wij doen is allereerst  in kaartbrengen waar de behoeftes liggen en waar zich eventuele 'eng passen' bevinden. Omdat de frontdesk operators jouw bedrijf zo goed mogelijk willen representeren worden zij aan de hand van zogenaamde 'do & don't' scripts uitgebreid geïnstrueerd. Afhankelijk van de frontdesk overeenkomst kunnen de werkzaamheden beperkt blijven tot een terugbelnotitie of uitgebreid worden naar  zogenaamde eerste-lijns-gesprekken. De Frontdesk service wordt door ons zo ingericht dat als jouw zakelijkcontact naar het zakelijke telefoonnummer belt hij of zij door een vriendelijke stem professioneel tewoord wordt gestaan en niet in een wachtrij of erger een voicebericht moet inspreken. Wij verzorgen het aandocken van je bedrijfsaccount op de AteesFrontdesk service en richten achter de schermen het zo in dat bij een oproep jij via e-mail, sms of Whatsapp geraporteerd wordt. In de toekomst zullen wij onze AteesFrontdesk diensten verder uitbreiden met servicediensten waaruit gekozen kan worden om het ondernemen voor je nog makkelijker te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Atees Advies

 

Naast het verwerken van de gehele bedrijfsadministratie is Atees tevens de juiste partner voor het lezen van je bedrijfsresultaten en deze gegevens  te vertalen naar een helder en duidelijk ondernemersadvies. Atees Advies werkt volgens afspraak en is in alle gevallen 'maatwerk'.  Onze vaste adviseurs 

 

 

 

 

 

AteesConnect

Bezoekadres

 

 

 

Telefoon

E-mail

 

KvK-nr.

 

 

 

 

 

 

 

Cabinet Adviseurs Geleen

Tomeikerweg 10

6161 RB Geleen

 

(0)46 - 410 67 66

info@atees.nl

 

852720634

 

CONNECT WITH US

Follow Us On Social Networks