Persoonlijk Advies

Automatisch boekhouden & Persoonlijke ondersteuning

Dát is Atees

Je financiële en fiscale  zaken op orde brengen met beide handen vrij, dat doe je met Atees Connect. Stuur je document digitaal naar je Atees Connect postbus en de rest verzorgt Atees Connect. Foutloos, stipt en altijd een compleet up-to-date overzicht van je financiële & fiscale zaken. Toch nog vragen over ondernemerszaken? Wees gerust; ook daarvoor ben je bij  Atees op het juiste adres. Be at-eased met Atees!

Wij van Atees hebben oog voor de  ondernemer achter het bedrijf, loop gerust eens bij ons binnen voor een helder advies. Wij zijn een platte organisatie zonder echte hierarchie waar we gewoon met je of jij of in het Limburgs worden aangesproken. Atees heeft een heel breed klanten- en servicepakket.

 

Betrokkenheid & Advies op maat

Van cijfers naar bruikbare informatie, met Atees kom je verder

 

Samen met onze ketenpartner Cabinet Adviseurs streven wij naar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van financiële en fiscale vraagstukken. De verschillende diensten die ons bedrijf aanbiedt zijn geen losse eilandjes binnen onze onderneming, maar communicerende vaten.

Als klant krijgt u een vast aanspreekpersoon binnen onze onderneming. Dit zorgt voor een goede band, waardoor wij in staat zijn om verbanden te leggen tussen u en uw onderneming, uw behaalde resultaten en uw wensen en prognoses voor de toekomst. Op deze manier kunnen wij u voorzien van het best mogelijke advies

ONZE DIENSTEN

Belasting Advies

Voor een ondernemer is de fiscaliteit rondom zijn onderneming geen kerntaak. Je moet daarom  kunnen vertrouwen op een partner die je begeleidt in het opzetten en onderhouden van een fiscale optimale structuur. Dat geldt zowel voor de IB-ondernemer (eenmanszaak, ZZP' er, maatschap en VOF) als voor de DGA. De vragen die u heeft zijn bovendien bekend terrein voor onze fiscalisten.

 

 

Financieel

Jouw administratie vormt het startpunt voor het samenstellen van de financiele gegevens van je onderneming

 

    

Consultancy

Ondersteuning bij de analyse. Leuk al die cijfers, maar wat betekent dat concreet? Indien gewenst bieden wij ondersteuning bij de analyse van de opgehaalde gegevens. Wij zetten de data graag voor u om in concrete managementinformatie.

 

 

HRM/ Arbeidsrecht

Het landschap van het arbeidsrecht verandert voortdurend. Dit leidt tot kansen en uitdagingen voor werkgevers, HR professionals en werknemers. Het is dan prettig om te kunnnen schakelen met een specialist op dit vakgebied. Wij helpen u graag bij het oplossen - of juist voorkomen - van problemen in de arbeidsrelatie. Hiermee bespaart u geld, tijd en energie.

 

   

Bezoekadres

 

 

 

Telefoon

E-mail

 

KvK-nr.

 

 

 

 

 

 

 

Cabinet Adviseurs Geleen

Tomeikerweg 10

6161 RB Geleen

 

(0)46 - 410 67 66

info@atees.nl

 

852720634

 

CONNECT WITH US

Follow Us On Social Networks