Functies

Automatisch boekhouden & Persoonlijke ondersteuning

Dát is Atees

Je financiële en fiscale  zaken op orde brengen met beide handen vrij, dat doe je met Atees Connect. Stuur je document digitaal naar je Atees Connect postbus en de rest verzorgt Atees Connect. Foutloos, stipt en altijd een compleet up-to-date overzicht van je financiële & fiscale zaken. Toch nog vragen over ondernemerszaken? Wees gerust; ook daarvoor ben je bij  Atees op het juiste adres. Be at-eased met Atees!

Financieel dashboard

Je Boekhouding komt tot leven

Het dashboard biedt ondernemers inzicht in de actuele, financiële cijfers van de onderneming. In grafieken, diagrammen, overzichten en rapportages die je in één oogopslag kunt overzien. Zonder boekhoudkundige termen, Waardoor je ook los van je accountant je in de cijfers kunt verdiepen. Je ziet direct wat er speelt, welke acties je moet ondernemen  en je deelt het overzicht gemakkelijk met onze backoffice accountant die je boekhouding meebewaakt. 

Het dashboard toont interactieve grafieken met de actuele totaalcijfers waarmee je eenvoudig verschillende periodes met elkaar kunt vergelijken. Denk aan de omzet en kosten, werkkapitaal, debiteuren en crediteuren of solvabiliteit en rentabiliteit.

Eenvoudig meerdere periodes bekijken

Brondocument centraal

Alle informatie op het dashboard is aanklikbaar waarmee je kunt inzoomen tot aan het brondocument. Dat staat centraal, niet de journaalpost. Vragen die je zo snel beantwoord krijgt zijn bijvoorbeeld:


      Uit welke omzetgroepen zijn de rapportages opgebouwd?

     

      Hoeveel omzet draaien we ten opzichte van vorige jaar?


      Waar komt die stijging van kosten vandaan?


Heb je verschillende bedrijfsactiviteiten met ieder een eigen administratie? Bekijk ze afzonderlijk vanuit hun dashboard, of kies voor een totaaloverzicht.Personaliseer lay-out

Hoe alle bedrijfsinformatie wordt weergegeven op het dashboard bepaal je geheel zelf. Bevalt het overzicht je niet? Heb je behoefte aan andere cijfers? Liever een taartdiagram inplaats van een grafiek? Je kunt de lay-out ervan aanpassen via de grafiekinstellingen.

HHet financiële dashboard voor onderweg

Ook onderweg geeft het financiële dashboard inzicht. Er is een handige Yuki app die je waar en wanneer je maar wilt je dashboard kunt raadplegen.

Bezoekadres

 

 

 

Telefoon

E-mail

 

KvK-nr.

 

 

 

 

 

 

 

Cabinet Adviseurs Geleen

Tomeikerweg 10

6161 RB Geleen

 

(0)46 - 410 67 66

info@atees.nl

 

852720634

 

CONNECT WITH US

Follow Us On Social Networks