Digitaal document

Automatisch boekhouden & Persoonlijke ondersteuning

Dát is Atees

Je financiële en fiscale  zaken op orde brengen met beide handen vrij, dat doe je met Atees Connect. Stuur je document digitaal naar je Atees Connect postbus en de rest verzorgt Atees Connect. Foutloos, stipt en altijd een compleet up-to-date overzicht van je financiële & fiscale zaken. Toch nog vragen over ondernemerszaken? Wees gerust; ook daarvoor ben je bij  Atees op het juiste adres. Be at-eased met Atees!

Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. Dat is Atees Connect (powered by Yuki) een innovatief boekhoudplatform waarmee je alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteedt.

Digitaal aanleveren

Het enige wat je hoeft te doen is je administratie digitaal aan te leveren.  Zelf boeken is er niet meer bij. Natuurlijk heb je nodig een computer, een scanner, een smartphone, e-mail, Dropbox of Google drive en dat is het

Alles loopt via het Atees Connect boekhoudplatform vanwaar wij je ondertussen begeleiden met je bedrijfsadministratie.

Automatische verwerking binnen 24 uur

Alle financiële documenten die je aanlevert via  jouw digitale postbus wordt deels aan de hand van de software geanalyseert en geïnterperteert en is in de meeste gevallen binnen 24 uur geheel verwerkt. Voor posten waarover een vraag bestaat, ons voorstel communiceren wij via het online boekhoudplatform aan je terug voor je fiatering.

Met Atees Connect, altijd in contact met je boekhouder

Functionaliteit komt samen

Het hart van je Atees Online Administratie is het Yuki dashboard. Alle processen starten vanaf daar. De basis zijn de geboekte brondocumenten in het archief. Alle overige tools, zoals online factureren, CRM, financieel dashboard en het archief zijn met elkaar verbonden en inzichtelijk via het dashboard.

 

Wanneer er een financieel document voor je geboekt wordt, maakt yuki automatisch een relatie aan in je CRM, een openstaande post om te betalen of te ontvangen en een btw-boeking. Dat zie je allemaal grafisch of in cijfers terug op het dashboard. En wat je ook doet of waar je ook bent in de boekhouding, je komt altijd terug bij het digitale brondocument.

Bezoekadres

 

 

 

Telefoon

E-mail

 

KvK-nr.

 

 

 

 

 

 

 

Cabinet Adviseurs Geleen

Tomeikerweg 10

6161 RB Geleen

 

(0)46 - 410 67 66

info@atees.nl

 

852720634

 

CONNECT WITH US

Follow Us On Social Networks